Årets båtsuksess Windy 31 Zonda

Den prisbelønte 31 Zonda, en fantastisk rask weekender som kombinerer det raske utseende og spennende håndtering av en sportsbåt med komfort som en større cruiser.

Windy - Spirit of Scandinavia

Da Windy ble etablert i 1966, satt de første sportsbåtene en ny standard for ytelse og håndverk. Vi drives fortsatt av lysten til å lage best mulig båter, og baserer oss på mer enn fem tiår med Skandinaviske tradisjoner for sjøfart og kvalitet uten kompromiss.
For å si det enkelt, vi bygger bedre båter fordi vi er Windy, det ligger i vårt DNA.

Aaby Marine - ledende Windy forhandler

Aaby Marine AS er Norges største forhandler av Windy. Selskapet ble etablert i 1983 av Einar Aaby, som i over 30 år hadde seilt på alle verdens hav.
Våre kunder er de beste ambassadører, og vi er svært takknemlige for at de velger Aaby Marine igjen og igjen.
Takk for tilliten.

Eksklusive sportscruisere

Windy 27 Solano

,Med den klassiske retro styling og den uslåelige ytelsen og håndteringen som Windy er kjent for, er den nye 27 Solano sportsbåt satt til å etterligne suksessen til den legendariske Zonda.
Her er den rene sportbåt av typen Windy bygget på sekstitallet og syttitallet, men med dagens komfort, design og teknologi.

Windy 29 Coho GT Sport

Windy 29 Coho GT sport cruiser, en videreutvikling av den enormt vellykkede Windy 29 Coho.
Med den avkledde, klassiske profil og dyp-v hull er den lettere, sterkere og mer økonomisk enn Ghibli takket være sin harpiksinfiserte konstruksjon. Den er også raskere, med en blåsende topphastighet på over 45 knop.

Windy 46 Chinook

Bredt anerkjent som den beste sportskrysseren av sin størrelse, bygger 46 Chinook på en vinnende blanding av utmerket familieinnkvartering og uslåelig håndtering og ytelse. Som sine forgjengere, 44 og 45, er den en ekte offshore yacht designet for de som drømmer om lengre turer i luksus og komfort.
Med en slank hardtop og utvidet soltak som standard, er 46 velegnet til varme eller kjøligere klima. Den store cockpiten har god plass til å slappe av og samtidig føles trygg og sikker, selv i mer utfordrende forhold.