Rivamare 38 presenterer stolt
Carlo Rivas drøm

– en sporty, luksuriøs og forførende båt av ypperste skjønnhet.

Riva - italiensk design

1. mai 2000 overtok Ferretti Group Riva-verftet, som dermed kunne gå tilbake til å fremme det italienske flagget. Konsernet hadde en sterk vilje til å relansere Riva-produktene og merkevaren ved å fokusere på kvalitet, design og unikhet. Riva feiret tusenårsskiftet med det største rallyet med periodebåter i historien: mer enn hundre yachter, som representerte alle Riva-modeller, paradet ved Iseo-sjøen 10. september 2000, ledet av Aquarama som bar ombord Carlo Riva og Norberto Ferretti, bundet av vennskap og gjensidig aktelse.

Om Dreamline Yachts

Dreamline Yachts er eksklusiv forhandler for Ferretti Group i Norge.
Vi forhandler båtmerkene Ferretti, Pershing, Riva, Mochi Craft og Custom Line. Som Norsk forhandler er vi ansvarlig for alt salg av disse merkene til norske kjøpere, uavhengig av om båten skal leveres og brukes i Norge eller i utlandet (for eksempel i middelhavet). Disse båtene er helt i toppen av skalaen når det gjelder komfort, design, sjødyktighet og ikke minst sikkerhet og luksus.

Der fortid møter fremtid

Aquariva 33’

Mer enn noen annen modell, vitner denne 33 footer Riva sin naturlige stilutvikling gjennom årene. De myke, elegante linjene reflekterer en smak for tradisjon, de verdifulle, vakkert skårne tregulvene (mahogny innlagt med lønn) og skinnbeskyttelse på dashbordet og hjelmen markerer gleden av å seile i en tidløs klassiker som tilbyr unike, uforlignelige følelser og komfort. Den innovative, elektronisk styrte to-girgirkassen avslører all den gritty lidenskapen til de to kraftige 380 hk Yanmar-motorene, med en eksepsjonell ytelse: 41 knoter med maksimal hastighet og 36 i cruisens hastighet. Aquariva har ikke bare arvet varemerkestilen og elegansen til sin forgjenger, men også suksessen: i oktober 2006 ble lanseringen av den hundrevisste Aquariva feiret med opprettelsen av en spesiell, begrenset versjon av modellen, som er riktig kalt Aquariva Cento.

RIVAMARE 38’

Rivamare er et smykke på sjøen og skinner blant andre yachtmesterverk i Rivas portefølje, som Aquariva Super og Aquarama. Med dens to Volvo Penta D6 dieselmotorer med hver sine 400 hestekrefter cruiser båten i 31 knop langs vannflaten. Toppspeed er hele 40 knop på det 9.000 kg tunge smykket. Med hennes rette og flytende linjer er dette nivået av prosjektering og stil legendarisk, moderne og av særklasse – en forførende, sporty motorbåt som sjarmerer fra første øyeblikk.
Rivamare presenterer stolt Carlo Rivas drøm – å bygge båter av ytterste skjønnhet.