Porsche
Nye Cayenne Coupé.

Cayenne formet for ytelse

Denne formen. Det har eksistert i mange år, men har blitt utvidet. Oppvokst. Senket. Men den var alltid den samme. Denne formen har vunnet løp. Mange. Alle vet det, alle gjenkjenner det. Om natten. I tåke. I blinde. Denne formen står for alt vi er.
Den nye Cayenne Coupé.

Velkommen til Porsche Center Oslo

Du får en opplevelse når du kjører Porsche. Det får du også når du besøker Norges største Porsche Center på Ryen i Oslo. Under samme tak har vi samlet en unik fagkunnskap om dette bilmerke.
Det gir en trygghet som vi vet mange setter stor pris på. Du skal også vite at vi vil gjøre vårt ytterste for at servicen skal være på et meget høyt nivå, og være en Porsche-eier verdig.
Velkommen!

Den nye Posche Cayenne Coupé

Sport Chrono-pakke

I tillegg til den analoge stoppeklokken på instrumentbrettet inneholder Sport Chrono-pakken en modusbryter på multifunksjons sportsrattet som kan brukes til å velge mellom fire innstillinger: Normal, SPORT, SPORT PLUS og Individual. Så du kan justere Coupés chassis og kjøre dynamikk, for eksempel på et øyeblikk. Informasjonen om langsgående og lateral akselerasjon finnes i displayet i instrumentklyngen, sammen med en ytelsesvisning for omgangstider i Porsche Communication Management (PCM).

8-trinns Tiptronic S

Omfanget av denne Coupéens atleticisme er helt opp til deg – alt som betyr noe er at den ombyggede 8-trinns Tiptronic S holder opp med deg. I tillegg senkes forbruket og komforten øker.
For å spare drivstoff, er det i enkelte situasjoner mulig å benytte den såkalte coastingfunksjonen. Motoren er koblet fra transmisjonen og redusert til tomgangshastighet.

Sportspakke

Det er tre versjoner av den lette sportspakken. Alle tre inkluderer et formet karbontak, SportDesign-pakken med diffusertrimmet karbon, 22-tommers GT Design-hjul og et sportsutblåsningssystem for Cayenne Turbo Coupé. Karbon interiørpakken venter på deg i det svarte interiøret: fire sports sete i (delvis) skinn i svart med setesentre laget av stoff med et tradisjonelt diamantmønster. Takbekledning og ratt er trimmet i Alcantara®.