Nimbus – Populær og sjøsikker

Feel the difference

NIMBUS - FEEL THE DIFFERENCE

Nimbus har bygget båter i Gøteborg siden 1968, og kjerneverdiene har alltid vært sikkerhet i all slags vær. Dette gjennom valg av materialer, håndverk og produksjonsmetoder av høy kvalitet.
Skandinavisk design med rene tidløse linjer gjør det lett å kjenne igjen en Nimbus.

Aaby Marine - ledende Nimbus forhandler

Aaby Marine AS er Norges største forhandler av Windy. Selskapet ble etablert i 1983 av Einar Aaby, som i over 30 år hadde seilt på alle verdens hav.
Våre kunder er de beste ambassadører, og vi er svært takknemlige for at de velger Aaby Marine igjen og igjen.
Takk for tilliten.

Komfort og sjødyktighet

NImbus w9

W9 har arvet mye av sin design språk og elementer fra våre eldre, ikoniske modeller. Blant designelementene som lett kan gjenkjennes er interiøroppsettet som har mange likheter med 26 Epoca og 32 Ballista. Det brede fordekket for ekstra sikkerhet og enkel ombord- og avstigning.

nimbus t9

Tender 9 er en ni meter lang båt som gir gode muligheter for individuell tilpasning og er beregnet på alle typer daglige aktiviteter, som transport, vannsport og fritidsaktiviteter.

nimbus 305 drophead

Båtens skrog er utviklet og optimalisert for hastigheter fra 0 til 22 knop. Den er laget for mindre motorer (Volvo Penta D3), Torqeedo fullt elektrisk og bygget for å kjøre like komfortabelt uansett hastighet. Den hydrodynamiske formen på skroget betyr at båten ikke har noen tømmergrense. Hastigheten kan tilpasses værforholdene, noe som gir bedre sikkerhet, komfort og best mulig tur for å sette pris på dine naturlige omgivelser.

Nimbus t11

Helt ny 11-meter luftsmurt skrogdesign,
med lavt tverrsnitt og knivskarp baugseksjon, som er bygget for fart, eksepsjonell sjødyktighet og håndtering.
Hastighetsegenskaper +40 knop
Sidewalk- og walkaround design
Store sosialområder i cockpit og på akterdekk med fleksible sitteplasser.