Mercedes-AMG GT Roadster.
Åpen for hemningsløs kjøreglede.

Nye Mercedes-AMG GT Roadster

Det suverene er blitt enda renere. En fullblods sportsbil kan kun rendyrkes på én måte: med taket nede og vinden i håret. Med GT Roadster er AMG-håndverket blitt frigjort for åpen himmel. Dette er bilen som gir deg enestående asfaltgrep og upåklagelig frihetsfølelse. Dette er bilen som tar pusten fra deg. Panoramagrillen, det lange panseret og den aktive bakspoileren håndterer luftstrømmene med perfeksjon. Roadsteren skjærer seg gjennom vinden uten å ta noen snarveier. Hvert element bidrar til uovertruffen ytelse, pakket inn i et forførende design. Den utpregede bruken av aluminium og karbonfiber gir deg maksimal ytelse gjennom minimal vekt.

Om Bertel O. steen

Bertel O. Steen består av bilimport, forhandlervirksomhet, bilfinans, verksteddrift og eiendom. Bertel O. Steen Eiendom består av konsernets bileiendommer og annen næringseiendom. Bilimport importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Fuso og Setra. Daihatsu har besluttet å trekke seg ut av Europa, men Bertel O. Steen vil fortsatt ivareta import av deler for å betjene eksisterende kunder.

En ikonisk sportsbil

Kompromissløs ytelse

AMGs sportsbil-DNA gir seg uttrykk i hver millimeter av GT Roadster. Et halvt århundre med racing-ekspertise har ledet til en roadster som ikke ofrer noe for frihetsfølelsen. Håndlaget V8-motor med tvillingturbo, sportseksosanlegg og keramiske bremser forsterket med karbonfiber – GT Roadster er designet for ytelse du vanligvis bare finner på racerbanen. Den perfekte vektfordelingen gir et grep som knytter et bånd mellom deg og veien. Alt mens du nyter friheten under åpen himmel.

Interiøret som får hjertet til å slå

Lenge før du kjenner den rå kraften fra de 476 hestekreftene, får GT Roadster blodet til å pumpe. Følelsen av det unike interiørets eksklusivitet slår mot deg så fort du setter deg inn. Lav seteposisjon integrerer føreren perfekt i cockpiten, og lar deg bli ett med bilen. Performance-rattet er trukket med DINAMICA-mikrofiber og de brede sportssetene gir deg komfortabel sidestøtte. En lang rekke assisterende verktøy og intelligente systemer, som Intelligent Drive, blir et ekstra øye både fremover og bakover i trafikken – og gir GT Roadster forbilledlig sikkerhet.