NYE LEXUS UX 250h

SELVLADENDE HYBRID

Den hemmelige ingrediensen i Lexus opplevelsen

Omotenashi er mer enn bare det japanske ordet for gjestfrihet. Omotenashi er følelsen som er selve kjennetegnet på den japanske kulturen. Og dermed også for Lexus. Omotenashi er for oss en stadig påminnelse om å forutse våre kunders behov og alltid levere noe mer enn hva som er forventet. Helt enkelt å vise en betingelsesløs respekt og omsorg for kunden. På et nivå som matcher den så mange ganger prisvinnende bilkvaliteten. Respekt og omsorg for alle kunder, uansett hvor lenge vi har kjent hverandre. Dette er essensen av omotenashi. Og dermed også essensen av Lexus.

Lexus Asker & Bærum

Lexus Asker & Bærum har gleden av å ønske velkommen til prøvekjøring av vår nye selvladende hybrid, Lexus UX 250h. Nå kan du selv oppleve
kjøreegenskapene og komforten pressen har applaudert den for, høre merom det innovative sikkerhetssystemet og ta det utsøkte interiøret i selvsyn.

Nye horisonter for crossoveren

Lexus´selvladende hybrid

En selvladende hybrid fra Lexus er klar til avgang idet du setter deg bak rattet. Hybridbatteriet lades mens du kjører, når du sakker av og når du bremser. En selvladende hybrid kombinerer krefter fra bensin og elektrisitet for å gi drivstoffeffektiv, komfortabel fremdrift og et så lite som mulig klimaavtrykk Ingen ledninger. Ingen diesel. Ingen kompromisser.

LExus ux -kompakt crossover

Lexus UX er en luksuriøs, selvladende kompakt-SUV – den mest kompakte i vårt modellutvalg. Med et førerfokusert interiør og siste generasjon selvladende hybridteknologi kombinerer UX klasseledende drivstoffeffektivitet med ekstremt jevne dynamiske ytelser.

møt lexus ux

Fra den dristige fronten med sin dramatiske signaturgrill, til den sporty silhuetten og bakendens distinkte design representerer nye Lexus UX en nyskapende og modig tilnærming til crossover-segmentet. Også interiøret er spennende, med et design basert på det japanske arkitektoniske konseptet ‘Engawa’, der grensene mellom innendørs og utendørs sømløst føres sammen. I dette luksuriøse og sjåfør-fokuserte miljøet vil den romslige og trygge følelsen gjøre det enkelt å kjenne seg som hjemme.