Nye Aston Martin DB11 Volante
Skjønnhet som kan kjøpes

Aston martin - den optimale

En Aston Martin forener tre viktige elementer – kraft, skjønnhet og sjel. I 2013 feiret det britiske bil-ikonet sitt 100-årsjubileum. Merket har lenge vært et synonym for luksus, ærverdige tradisjoner og kompromissløst håndverk. Bilene designes og konstrueres med en lidenskap som blir stadig sjeldnere i våre dager – fremdeles bygges hver eneste Aston Martin for hånd. Et fremragende resultat av ingeniørkunst og state-of-the-art-produksjon i kombinasjon med tradisjonelt håndverk og materialer av ypperste kvalitet.

OM INSIGNIA

Vår historie går helt tilbake til 1974, da vi startet verksted for Jaguar i Oslo. I mer enn 40 år har vi utviklet den unike kompetansen vi har på våre britiske og ikoniske bilmerker; Jaguar, Land Rover, Morgan og Aston Martin. Vi er stolte av å være autorisert forhandler for fire av verdens mest attraktive merkevarer, og siden oppstarten har vi arbeidet systematisk med å opparbeide et tillitsforhold til våre kunder.

Opplev den optimale kjøreglede

aston martin rapid s

Med et nesten uuttømmelig arsenal av komfort og krefter, er Rapide S det suverene Grand Touring-valget. Med perfekt vektfordeling, en sedans praktiske egenskaper og med karosseri-linjene til en vakker coupé, er Rapide S den mest komplette firedørs-modellen Aston Martin har levert noensinne.

aston martin vantage

Kjøreopplevelsen er så intens og inspirerende at den bare må oppleves igjen og igjen… Samtidig vil kvalitetsfølelsen, fokuset på detaljene og ikke minst designet skape et kjærlighetsforhold til bilen din, du ikke i dine villeste fantasier hadde trodd var mulig. Hvis du vil belønne deg selv eller rett og slett bare unne deg selv en spektakulær bilopplevelse, er dette vårt beste jegertips.

aston martin db11 volante

Det slanke og dristige designet skjuler avansert aerodynamikk og et helt nytt aluminiumschassis. DB11 er rå kraft og moderne teknologi kombinert med en skjønnhet og sofistikert karakter som kun Aston Martin kan levere. Våren 2018 ble DB11 Volante introdusert, kanskje verdens vakreste kabriolet…