Den nye BMW M850i Coupé
Nye generasjon av en visjon

Nye BMW M850i Coupé

Den nye BMW M850i Coupé er en bil for fremtiden. Med denne modellen tar vi et stort og kraftig steg inn i det sportsbilsegmentet vi tradisjonelt sett har en viktig rolle å spille, men vi gjør det med finskoene på. Nye BMW 8-serie Coupé er nemlig en symbiose av rå kraft og utsøkt luksus;

The Gentleman’s Racer!

Bilia Personbil AS er et datterselskap i Bilia-konsernet og har salgs- og serviceansvar for BMW, MINI og Volvo. Bilia Personbil har avdelinger i Oslo, Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Telemark, Vestfold og Østfold.
Vårt sterkeste konkurransefortrinn er fornøyde kunder og god service. Da er det svært viktig at våre medarbeidere har riktig kompetanse og er engasjerte i arbeidet sitt.
Å være «bransjens beste servicebedrift» er vår visjon og vi har ca. 1.200 medarbeidere som hver dag etterstreber å skape en positiv opplevelse for alle som besøker Bilia.

ET BLIKK INN I FREMTIDEN

BMW M850i Coupe

BMW M850i Coupé har en gjennomført futuristisk design til minste detalj. Bilens formspråk utstråler ren dynamikk. Det mest markante designelementet er måkevingedørene av lett karbonfiber, som er enkle å åpne. Fronten domineres av BMW-grillen flankert av LED-hovedlykter og air curtains med ny utforming. Et V-formet black band som strekker seg bakover fra panseret, gir bilen et umiskjennelig utseende og understreker den flate profilen. Den imponerende strømlinjeformede designen bidrar også til bilens optimerte aerodynamiske egenskaper. Dette gjør BMW M850i Coupé til den perfekte kombinasjonen av form og funksjon.

HELT NYE BMW X5

BMW X5 har noen typiske trekk, blant annet fronten med den store nyregrillen i én del med en lett sekskantet form, de markante hovedlyktene, de store luftinntakene og lettmetallfelgene på 22″.

Kupeen preges av panoramataket Sky Lounge. Her skaper glasselementer og bakgrunnsbelysning en eksklusiv stemning. Luften kan forfriskes med Ambient Air-pakken som inneholder fire ulike naturlige dufter. Bowers & Wilkins Diamond surroundlydsystem* sørger for perfekt lyd i bilen. *Planlagt levering fra 4. kvartal 2018.